Sunday, 23 January 2011

nothing much

ni la antara bende yg paling ak xsuke..bile ade kawan bermuka dua..depan dan belakang..muke depan tu dh ok..cuma yg bermasalah adalah muke yg kt belakang tu..kalo ade yg xpuas hati ke ape ke feel free dtg jumpa ak..ckp depan2 like a man..ni x mcm pondan.haiyaa..selama ak kt indonesia ni mmg bnyk ak jumpe spesis yg mempunyai dua wajah ni..xkire jantina laki2 mau pun perempuan..diorang ni mmg dh ader deffect kt chromosome sejak dalam rahim..myb prob mase metaphase II..salah susun agaknyer tu yg kuar2 jd bangang cmtu..2 3 hari ni ak TERBACA status yg di tweet oleh kwn ak..org indo..bkn men mengata..hoii ko sedar x yg ak follow ko??!!ase nk terajang padat2..dhla 1 group ngn ak..sedaaaap je die sound stdnt malaysia kt twitter..bile lam group bkn men baik..rupa2 ni wajah ko yg kt belakang tu ek..poor u..memikirkan ak ni bljr kt tempat org..so ak kne calm sket..biarlah org nk treat kite cmne pn..asalkan kite lyn diorang baek2 kt tmpt kite..wtf!

bulan ni bakal menjadi bulan yg paling sibuk utk ak..ngn meeting yg xputus2..exam dh around the corner..university ak skang ni ngh sibuk nk bt pilihanraya utk pemilihan MPP yg seterusnya..dan ak sebagai ahli parlimen kne la bertanggjawab mengurus segala hal2 yg berkaintan..cehhh..jd YB lak ak kt cni..kne start bt timetable nih kalo x hancuss plan ak..election ke mana exam ke mana..



2 comments:

  1. hahaha... sabar....ore lagu 2 ptt diajor...
    kena brain wash skt 2...:)'

    ReplyDelete